Satépennen uit RVS of verzinkte draad

Satépennen worden door Blok’s Draadvorm geproduceerd in grote series van verschillende afmetingen en verschillende materialen. De vleespennen worden voornamelijk gemaakt uit RVS en verzinkte draad. De satépennen worden los verpakt in dozen of per 100 in een zakje en vervolgens in dozen. Massaproductie van deze artikelen zorgt voor aantrekkelijke prijzen. Onze klanten zijn dan ook vooral groothandels van disposables en grote vleesverwerkende bedrijven. Blok’s raadt steeds aan om RVS satépennen te gebruiken om aan veiligheids- en hygiënevoorschriften te voldoen.
Satépennen

Alternatief voor satéstokjes

Satépennen van metaal vormen een uitstekend alternatief voor houten satéprikkers en shaslick stokjes. Metaal is steviger en zal dus niet breken of verbranden. De schuin geknipte punt is scherp en blijft intact. Metalen vleesspiezen zorgen daarnaast voor een luxe uitstraling. Tot slot is metaal een duurzame grondstof die volledig recyclebaar is en door afvalverwerkende bedrijven gemakkelijk met magneten van het overige afval gescheiden kan worden.

Vandaag besteld, morgen in huis

Van de meest gangbare afmetingen houdt Blok’s Draadvorm voor u een ruime voorraad aan. Zowel van RVS als verzinkte draad hebben wij satépennen van 18, 25 en 32 cm op de plank staan. Besteld u voor 12:00 dan heeft u de satépennen (mits op voorraad) de volgende dag in huis. U kunt ze natuurlijk ook dezelfde dag bij onze fabriek komen ophalen.

bbq spiezen

Maatwerk is eveneens mogelijk. U kunt zelf de lengte van de satépennen bepalen en een vorm voor het oog voorstellen. Bijvoorbeeld een letter of logo. Heeft u vragen over de mogelijkheden of heeft u een offerte nodig? Neem contact met ons op of maak gebruik van ons contactformulier voor het aanvragen van een offerte.

maatwerk satépennen