Werkwijze

Productontwikkeling is een continu proces. Blok’s Draadvorm helpt u bij het bedenken en ontwikkelen van uw product. Ons machinepark wordt aangestuurd door een eigen tekenafdeling. Al uw wensen vertalen we daar in een 3D-tekening, maar wij kunnen ook aan de slag met uw bestaande tekeningen. Op basis van het ontwerp wordt er een model gemaakt. Na goedkeuring van het model kan de productie van start gaan. In kleine of in grote aantallen. In de meeste gevallen hanteren wij een levertijd van 3 á 4 weken. Als de order gereed is, zullen wij de producten naar uw wens verpakken en klaarzetten voor transport. Een grondige voorbereiding, zorgvuldige uitvoering, proactieve houding en optimaal meedenkend in de behoefte van de klant zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

Levering uit voorraad 

Voor verschillende opdrachtgevers beheert Blok’s Draadvorm de productvoorraad. Op basis van de actuele vraag van een draadproduct op jaarbasis bouwen wij, in overleg met de klant, een voorraad van het product op. Het opbouwen van een voorraad stelt ons in de gelegenheid grotere series te draaien en korte levertijden te realiseren. Dit heeft als voordeel dat u een lagere prijs betaalt voor uw producten en op afroep uw bestelling kunt plaatsen. Zo komt u dus nooit zonder producten te zitten.

Nacalculatie 

Blok’s Draadvorm werkt op basis van nacalculatie. Vooraf bepalen we hoeveel tijd, werknemers en middelen voor een bepaald productieproces ingezet moeten worden. Na afloop van het project rekenen we dit na. Als achteraf blijkt dat de kosten lager uitvallen dan we vooraf hebben berekend, zullen we dit verschil aan u doorberekenen. Altijd in uw voordeel. Bij ons betaalt u dus nooit teveel.