Duurzaamheid

Blok’s Draadvorm legt de lat hoog op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Over duurzaamheid wordt veel gesproken echter Blok’s past het toe waar mogelijk. Afvalstromen worden gescheiden aangeboden, restmateriaal uit productie gerecycled, warmte energie hergebruikt en in 2017 realiseren wij onze ambitie de CO2 emissie zoveel mogelijk terug te dringen door de productieprocessen te voorzien van energie uit zonnepanelen.

Als familiebedrijf hebben wij al decennialang een focus op duurzaamheid, oftewel continuïteit van de bedrijfsvoering. Dit geldt voor onze medewerkers, ons bedrijfspand, technologieën die we gebruiken, en onze omgeving.

Door trouw te blijven aan onze brede interpretatie van duurzaamheid en door continu te investeren in de nieuwste technologieën zijn wij ervan overtuigd zeer innovatief en efficiënt te zijn waardoor wij kwaliteit, stabiliteit en flexibiliteit kunnen bieden aan onze klanten.

Om die reden is er einde 2015 een fabriek gesticht die voldoet aan de nieuwste normen waarbij alle gebouw gebonden installaties met zorg zijn geselecteerd op energieverbruik en comfort. Dit zorgt niet alleen voor een prettige werkomgeving voor onze trouwe en ervaren medewerkers, maar als producent van draadproducten is het een meerwaarde voor de gehele bedrijfsvoering.