Metalen veren en andere halffabricaten

Ook buiten de eerder genoemde sectoren worden de producten van Blok’s Draadvorm veel toegepast. Veel draadvormen die wij maken, zijn geen eindproducten maar halffabricaten of onderdelen, zoals metalen veren.

Metaaldraad kan op oneindig veel manieren worden bewerkt en leent zich daarom uitstekend voor het verstevigen of beschermen van kwetsbare producten. Ook hebben sommige draadsoorten, zoals verenstaal, eigenschappen die een belangrijke functie kunnen vervullen in de werking van een product. Denk bijvoorbeeld aan technische veren of trekveren. Wij kunnen een groot aantal verschillende metalen veren voor u maken, zoals technische veren, conische veren, trekveren, borgveren, spiraalveren en clips. Wij produceren technische veren op maat en alleen in grote aantallen. Hoe groter de door u gewenste aantallen, des te lager zal de prijs per stuk zijn. Natuurlijk wel in de kwaliteit die u van Blok’s Draadvorm mag verwachten.

Heeft u technische veren nodig in een grote oplage? Vraag ons dan om de scherpste prijs en wij zullen u van een passend voorstel voorzien.

Verder maken wij, veelal op maat, allerhande ophangbeugels, bevestigingsbeugels, klemmen en beschermroosters.

De video hieronder geeft u een korte impressie van de wijze van productie van technische veren: