Offerte aanvragen

Via onderstaand contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hoe vollediger uw offerte aanvraag, des te sneller en effectiever we u kunnen helpen. Mocht u voor meerdere producten offertes willen aanvragen, dan kunt u het formulier ook meerdere malen invullen en versturen.

Controleer de ingevoerde gegevens goed voordat u het formulier verstuurt, zeker uw e-mailadres, aangezien wij deze zullen gebruiken om u de offertes toe te mailen.

Een technische tekening van het draadproduct is erg handig voor ons. Mocht u een SolidWorks bestand of Step file hebben, dan zijn wij daar zeer mee geholpen. De geaccepteerde bestandstypes voor dit formulier zijn .sldprt, .slddrw, .sldams, .stp, .step, .dwg, .pdf, .gif, .png, .jpg en .jpeg.

Alvast bedankt voor uw aanvraag.

LET OP: GEEN PARTICULIERE AANVRAGEN!
Upload uw tekening


Kies het gewenste materiaal


Let op: voor samengestelde producten (buigen en lassen) geldt een minimale afname van 50 of 100 stuks (afhankelijk van het product). Voor producten die enkel gebogen hoeven te worden geldt een minimale afname van 250 stuks.
Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.draad.com/privacy-verklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.